Tuesday, July 20, 2010

"CATCH THE DREAM" EDUCATION IN DALLAS

Salam semua

Dah lama betul saya tak update gambar2 dekat blog nih...kesibukan yang teramat sangat selepas kembalinya dari Dallas...satu pengalaman yg sangat mahal dan tidak mungkin dapat dilupakan..

Kesyukuran yang dapat saya panjatkan kerana dapat menggapai impian ke sana...Antara gambar2 yang sempat saya ambil semasa di sana..

Name tag yang dipakai sepanjang program

8 Achievers (1 Malay, 7 Chinese)..tapi diorang ni semua sporting habis...

Posing kejap selepas breakfast di I-Hop..

Monday, July 19, 2010

Bersama peserta dari negara lain...sori, tak ingat dari negara mana....


Yang ni bersama Korean. Sesekali rasa macam selebriti pula sebab diorang berebut2 nak ambil gambar. Maklumlah, dari 200 lebih peserta, saya seorang sahaja Muslim iaitu bertudung dan pakai skirt labuh...mungkin diorang rasa pelik sikit kot...


Yang ni gambar di dalam bilik mendiang Mary Kay Ash...cantik sangat biliknya...sempat berposing dalam tuh..

Yang ni dekat museum dalam Mary Kay HQ. Teruja sangat bila masuk dalam tuh...Sempat berposing dalam Pink Bath Tub..
Yang ni pula gambar bersama my roommate, Ivy..di depan Mary Kay factory..
Sekitar gambar di dalam factory..
Yang ni di South Fork Ranch di cowboy village....best sgt...!!
Posing ala2 Charlie Angels konon...hihi